Om

Bagageboks udgør en familie på 4, der udlejer forskellige bagagebokse, skibokse og cykelholdere til kør-selv-ferie, skiferie, sommerferie, en forlænget weekendtur eller hvis man bare har brug for mere plads i bilen til/fra lufthavnen.

Det hele startede, da vores behov steg i takt med børn, hvor barnevogn, klapvogn, tøj, legetøj osv skulle med på sommerferie, juleferie, påskeferie, skiferie eller ja, endda bare på en weekendtur over Storebælt. Så var det Thule’s BackUp boks vi valgte. En boks, der giver rigtig meget ekstra plads. Vi kan have vores Emmaljunga barnevogn, en Ikea højstol, et par tasker og nogle løsøre deri. Det er virkelig nemt og skønt med den ekstra plads på weekendturen eller ferien. Et godt kompromis til at købe en ny bil.

Siden da er der så kommet en del mere udstyr til, som behovet er steget. I som-meren 2023 åbnede vi dørene op for fynboerne med et udleveringsted i Odense NV.

Vi udlejer produkter fra kendte mærker som Thule og mft systems, da vi vurderer, at de har en høj standard, brugervenlighed og ikke mindst sikkerhed.

Så skader det jo heller ikke at leje i stedet for at eje, for vores og ikke mindst for naturens skyld.

”Rid med på den grønne bølge..”